• Gratis verzending in NL!*
  • Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden!
  • Betaal achteraf met Klarna!

4.8/5

    3779 Groen

    Paul Green 3779 Groen

    €89,97 €149,95

    Productomschrijving

    De Paul Green 3779 in lichtgroen is een elegante damespump met een spitse leest, vervaardigd uit hoogwaardig suede. Met zijn comfortabele 6 cm hoge hak en slanke design, is deze pump een must-have voor vrouwen die op zoek zijn naar zowel stijl als comfort.

    Het lichtgroene suede geeft deze schoen een frisse uitstraling, perfect voor het lente- en zomerseizoen, maar ook veelzijdig genoeg om het hele jaar door te dragen. De dunne rubberen zool biedt uitstekende grip en zorgt ervoor dat je moeiteloos de hele dag kunt blijven lopen.

    Paul Green staat bekend om zijn aandacht voor detail en vakmanschap, en de Paul Green 3779 is daar een uitstekend voorbeeld van. Deze pump is niet alleen een modeverklaring, maar ook een investering in comfort en duurzaamheid.

    Of je nu een belangrijke zakelijke bijeenkomst hebt of een avondje uit met vrienden gepland hebt, de Paul Green 3779 in lichtgroen zal je altijd stijlvol en comfortabel vergezellen. Voeg deze prachtige pump toe aan je collectie en ervaar de perfecte combinatie van fashion-forward design en draagbaarheid.

    Shop Paul Green in Arnhem bij Van Dael schoenen

    Shop Paul Green pumps
    Shop Paul Green
    Shop Pumps

    Recente artikelen

    Beschikbaar in de winkel

    Sluiten
    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »