• Gratis verzending in NL!*
  • Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden!
  • Betaal achteraf met Klarna!

4.8/5

    3779 Cognac

    Paul Green 3779 Cognac

    €149,95

    Productomschrijving

    De Paul Green 3779 in een elegante cognackleur is een must-have damespump voor vrouwen die op zoek zijn naar stijl en comfort. Met zijn spitse leest en hoogwaardige suede materiaal straalt deze pump tijdloze klasse uit. De comfortabele 6 cm hoge hak voegt net genoeg hoogte toe voor een verfijnde uitstraling, terwijl de dunne rubberen zool zorgt voor stabiliteit en grip op verschillende ondergronden.

    De warme cognackleur van deze pump is veelzijdig en gemakkelijk te combineren met verschillende outfits, waardoor hij geschikt is voor allerlei gelegenheden, van zakelijke bijeenkomsten tot avondjes uit.

    Paul Green staat bekend om vakmanschap en aandacht voor detail, en de Paul Green 3779 is geen uitzondering. Deze pump belichaamt duurzaamheid en tijdloze schoonheid, waardoor hij een waardevolle aanvulling is op je schoenencollectie.

    Of je nu op zoek bent naar een chique finishing touch voor je outfit of comfortabele schoenen voor een hele dag lopen, de Paul Green 3779 in cognac biedt het beste van beide werelden. Investeer in deze prachtige damespump en ervaar de perfecte combinatie van stijl en gemak.

    Shop Paul Green in Arnhem bij Van Dael schoenen

    Shop Paul Green pumps
    Shop Paul Green
    Shop Pumps

    Recente artikelen

    Beschikbaar in de winkel

    Sluiten
    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »