• Gratis verzending in NL!*
  • Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden!
  • Betaal achteraf met Klarna!

4.8/5

    3591 Beige

    Paul Green 3591 Beige

    €149,95

    Productomschrijving

    De Paul Green 3591 in een elegante beige tint is een toonbeeld van stijl en klasse. Deze damespump tilt je look naar een hoger niveau met zijn indrukwekkende hakhoogte van 9 cm. De spitse neus van de schoen voegt een vleugje verfijning en tijdloze elegantie toe aan elke outfit, waardoor deze pump perfect is voor speciale gelegenheden of een avondje uit.

    Het luxe suede materiaal voelt zacht aan en geeft de schoen een chique uitstraling. De dunne rubberen zool biedt uitstekende grip en comfort, zodat je met gemak kunt bewegen zonder in te boeten aan stijl.

    Paul Green staat bekend om vakmanschap en aandacht voor detail, en de Paul Green 3591 is daar een prachtig voorbeeld van. Deze pump belichaamt duurzame kwaliteit en tijdloze schoonheid, en voegt direct een vleugje klasse toe aan je schoenencollectie.

    Of je nu een formele gelegenheid bijwoont of je alledaagse look wilt verheffen, de Paul Green 3591 in beige zal je zelfverzekerd en stijlvol laten voelen bij elke stap die je zet. Investeer in deze prachtige damespump en maak een fashion statement waar je ook gaat.

    Shop Paul Green in Arnhem bij Van Dael schoenen

    Shop Paul Green pumps
    Shop Paul Green
    Shop Pumps

    Recente artikelen

    Beschikbaar in de winkel

    Sluiten
    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »